Franca van Montfoort
Gesprekspartner voor leiderschap-, loopbaan- en levensvragen

Welkom!
Hoe belangrijk is het voor jou om je gelukkig te voelen in je leven en je werk? Wanneer ervaar jij geluk?  Voor mij is dat als ik mijn eigen koers vaar, me verbonden voel met mijn omgeving, een zinvolle, maatschappelijke  bijdrage lever én plezier heb in het leven. Ook als ik mijn tegenslagen en problemen kan ombuigen naar kansen en mezelf zo verder kan ontwikkelen. Wijzer  worden. Zoek jij dit ook?

Mijn passie:
Ik herken ook dat het er soms even niet is. Dan lijkt je rivier uitgedroogd; zit je in een draaikolk van emoties of ligt er een steen in de stroom. Mijn passie is om van jouw rivier weer een klaterende, heldere stromende beek te maken zodat jij weer volop kunt genieten met regie over jouw leven.

De kracht van de mens:
Ik ga uit van de kracht van de mens. Daar geloof ik in. Want laat ik eerlijk zijn; jij moet het uiteindelijk zelf doen!  Door onze gesprekken, nieuwe inzichten, reflecties, confrontaties en relativering gaan we samen de stenen in je rivier opruimen. Als coach en gesprekspartner lever ik daar graag mijn bijdrage aan. Ik volg daarbij mijn hart en maak gebruik van mijn kennis én een rugzak vol ervaring.