Werkwijze

Op een sprankelende wijze zorg ik ervoor dat je weer openstaat voor groei. Dat je weer krachtig en enthousiast kunt functioneren. Dit doe ik door individuen én teams bewust te maken van belemmeringen en overtuigingen die nieuwe uitdagingen of het functioneren in de weg staan. Ik prikkel, motiveer en daag uit. Met nieuwe gezichtspunten geef je op eigen kracht jouw toekomst vorm.

Intake
De  eerste ontmoeting is een persoonlijke intake, ofwel een ‘klikgesprek’. Na dit (kosteloze) gesprek, bepaal jij of je voldoende vertrouwen hebt om met Franca van Montfoort Personal & Team Coach in zee te gaan.

Vertrouwen
Dit en een respectvolle communicatie zijn bij Franca van Montfoort Personal & Team Coach  gegarandeerd. Wanneer coaching plaatsvindt op verzoek van de organisatie, maken we gezamenlijk afspraken over de wijze van terugkoppeling.

Locatie
De coachingsbijeenkomsten vinden bij voorkeur plaats bij mij thuis, in een persoonlijke omgeving. Rustig, sfeervol en met de mogelijkheid om een wandelcoach-sessie in te lassen.
Uiteraard kom ik ook naar je toe als dat wenselijk, of meer passend,  is. Teamcoaching vindt altijd op locatie plaats; de werklocatie of een daarvoor beschikbare gelegenheid. Dit gebeurt in overleg met de opdrachtgever.

Bel me als je meer wilt weten.