Ervaringen

Franca van Montfoort heb ik leren kennen als een sociaal intelligent persoon. Zij heeft mij een periode gecoacht en ratio en gevoel zijn kwaliteiten die bij Franca sterk ontwikkeld zijn en de inzet vormen voor haar activiteiten als coach. Franca is een warme persoonlijkheid, een echt mensen-mens. Zij luistert goed en is in staat om je in een veilige omgeving de eigen acties te laten analyseren. Daarnaast is zij in staat door haar vaardigheden en ervaring goede suggesties aan te reiken hoe om te gaan met verschillende situaties en stadia in je leven. Ik heb veel profijt gehad van de coaching van Franca en ben haar hier nog steeds dankbaar voor. Jan de Laat (gemeente Veldhoven)

Franca heb ik leren kennen als een prettige coach met een goed luisterend oor en een goed voorstellings- en inlevingsvermogen. Je voelt je bij Franca snel op je gemak en gesprekken hebben een “natuurlijk” karakter. Suggesties en adviezen die je meekrijgt zijn uitermate professioneel maar voelen als vanuit gelijkwaardigheid en vriendschappelijkheid gegeven en je bent mede daardoor mogelijk nog beter gemotiveerd. Carel Bullens (gemeente Veldhoven)

De samenwerking met Franca als coach was heel prettig. Franca is een warm persoon die vertrouwen uitstraalt en er als coach ‘is’. Door het stellen van vragen, het voorstellen van een opdracht voor mij of mij te confronteren, kwam ik in beweging en op de juiste weg waardoor de door mij gewenste verandering werd ingezet en ik mijn doelstelling heb bereikt. Coordinerend beleidsmedewerker (Den Haag)

Franca is een rustige vrouw die goed luistert. Ze benadert je op een positieve manier en is in staat je de andere kant van de dingen te laten zien en wat je eigen rol daarin is.
Ze leert je dicht bij jezelf te blijven en van daaruit te handelen. Ik heb van Franca veel geleerd en inzicht gekregen in mijn eigen functioneren.
Marja van den Bosch (politie Oss)
Franca heeft als begeleider van de heidag van het managementteam van Eenbes Brede School De Wentelwiek laten zien dat zij naast een zeer bekwame luisteraar ook iemand is die ‘man en paard’ duft te noemen. Daarnaast heeft zij laten zien dat zij een gedegen kennis heeft van zowel haar vak als coach als van het maatschappelijke landschap waarin onze school zich begeeft.
Onze heidag was een succes; mede door de scherpe analyses van Franca, werden wij uitgedaagd om boven ons zelf uit te stijgen en het belang van onze school als leidend principe te verheffen. Onze visie is aangescherpt en een gedeelde verantwoordelijkheid is gevoeld in een zeer prettige bijeenkomst!
Yvonne Betting | Directeur de Wentelwiek Nuenen / De Wentelwiek is een school van Eenbes Basisonderwijs